FAQ

Ga naar onze projectpagina en laat uw e-mailadres achter of bel ons op 011 85 04 40. Wij houden u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Zo weet u als eerste wanneer wij de gronden te koop aanbieden!
Voor u een bouwgrond bij ons koopt, geven wij u al een realistisch idee hoe uw toekomstige woning er kan uitzien. De volgende stap is dan om samen met onze architecten rond tafel te zitten.
Wij kiezen voor een moderne, frisse en hedendaagse stijl. Maar ook voor een pastoriewoning bent u bij ons aan het juiste adres
Wij bieden een heel grote waaier aan bouwgronden aan, gaande van 2 are tot 15 are. Bij ons vindt u gegarandeerd een project op uw maat.
Onze klanten kiezen bewust voor nieuwbouw. Zij het als eerste woning of om over te schakelen naar een nieuwe comfortabelere woning. Kortom: iedereen die op zoek is naar een betaalbare, kwalitatieve nieuwbouw.
Wij zijn een bouwonderneming met een specifiek aantal werven per jaar. Dat maakt dat we elk project persoonlijk kunnen opvolgen. Van de aankoop van de bouwgrond tot de finale oplevering.
Dat kan! U heeft de keuze om uw woning wind- en waterdicht (casco) of helemaal afgewerkt naar uw wensen, te kopen.
Dat hangt af van verkaveling tot verkaveling. Aan sommige gronden hangt geen enkele vorm van verplichting vast, aan andere wel. Een telefoontje of mailtje en wij scheppen duidelijkheid!
Ja, dat kan! Wij staan altijd open voor goede samenwerkingen met andere architecten.
We zitten al meer dan 25 jaar in het vak en realiseerden al projecten van allerlei grootorde. Van een rusthuis tot appartementen. Van klassiekere woningen tot moderne. Nu kiezen we resoluut om woningen te bouwen onder onze eigen naam.
Didier

Een vraag over één van onze projecten?
Didier staat voor u klaar!