Over ons

Wij zijn Immafra. We zitten al meer dan 25 jaar in het vak en realiseerden al projecten van allerlei grootorde; van klassieke tot moderne woningen.

We weten dat iedereen met woonplannen droomt van een eigen nieuwbouw. Hoe goed u ook renoveert of hoeveel geld u ook in een verbouwing steekt: de vooropgestelde energienormen bereiken is geen koud kunstje.

Immafra maakt het verschil door de nieuwste (bouw)technieken, hedendaagse architectuur en stedenbouwkundige concepten toe te passen.

Woning van 200.000 tot 350.000 euro all in
Het is onze missie om uw toekomstige woning te bouwen aan een realistische prijs. We kleven daar graag meteen een bedrag op.
Daarvoor krijgt u een kwalitatieve (half)open bebouwing of een kwalitatief appartement waar het comfortabel wonen is.

Kwalitatief én betaalbaar
Benieuwd hoe wij erin slagen om uw woonkwaliteit te maximaliseren en de prijs te minimaliseren? Lees meer over onze aanpak.

Troeven

Een betaalbare nieuwbouw. Zonder dat u hoeft in te boeten aan kwaliteit en wooncomfort. Hoe krijgen we dat voor elkaar? Dankzij deze drie peilers.

Brede waaier aan projecten

Wij doen aan projectontwikkeling. Dat wil zeggen dat wij actief zoeken naar interessante gronden die wij kunnen verkavelen. Dat betekent dan weer dat wij zelf bepalen hoe wij onze bouwgronden indelen. Zo kunnen wij een brede waaier aan woningen aanbieden: met bouwgronden van 2 tot 15 are en halfopen of open bebouwingen. Zo vindt u gegarandeerd een project op uw maat in ons aanbod.

Specifiek aantal projecten

Wij kiezen er bewust voor om per jaar een specifiek aantal projecten uit te voeren. Dat maakt dat we elk project persoonlijk kunnen opvolgen. Van de aankoop van de bouwgrond tot de finale oplevering. Op die manier houden we het contact persoonlijk en de kwaliteit van het eindresultaat hoog.

Enkel nieuwbouw

Je moet doen waar je goed in bent. En in ons geval is dat nieuwbouw. Op plan, casco, casco+ of volledig afgewerkt: die beslissing ligt bij u. Wij leveren maatwerk af, maar vallen wel terug op een herkenbare, moderne stijl. Maar ook voor een woning in pastoriestijl bent u bij ons aan het juiste adres.

Didier

Een vraag over één van onze projecten?
Didier staat voor u klaar!